Les Alcubles es tiny d'art amb el projecte Hilando Vidas

Sota el lema ‘Sororidad’ es vol retre homenatge a les dones que viuen en l'entorn rural.

VÍDEO | Les Alcubles es tiny d\'art amb el projecte Hilando Vidas

Les Alcubles, a la comarca dels Serrans, un poble de 650 habitants, enceta la tercera edició del projecte Hilando Vidas. Sota el lema ‘Sororidad’ es vol retre homenatge a les dones que viuen en l'entorn rural. Aquesta és la tercera edició que se celebra amb l'objectiu de donar suport a un col·lectiu que lluita cada dia per a reinventar-se en una comarca on viu poca gent.

Un total de 70 dones, de 12 a 90 anys, han teixit durant un any un conjunt de xicotetes mostres d'art per a engalanar el poble. Els carrers, les balconades i les places es cobreixen de teles de diversos materials com ara la llana, el plàstic o teles reutilitzables, amb un projecte il·lusionant que ha unit les dones en un ambient festiu i de germanor. Segons ens explica la comissària del projecte, María José Cabanes, el més important és que les dones puguen desenvolupar activitats creatives, culturals, i que se senten vives.

En altres edicions, Hilando Vidas ha plasmat la seua visió sobre el matriarcat, la violència masclista o els estereotips femenins. Enguany, la instal·lació artística posa en valor la germanor entre les dones.

També et pot interessar

stats