Alcoi habilita una línia d’autobús al parc natural de la Font Roja durant el pont d’octubre

L’Ajuntament ha anunciat que l’accés en vehicle estarà restringit per controlar el turisme

Imatge del pàrquing del parc natural de la Font Roja
Imatge del pàrquing del parc natural de la Font Roja / GVA

L'Ajuntament d'Alcoi ha regularitzat l'accés amb vehicles de motor al parc natural de la Font Roja des de la carretera CV-797, amb l'objectiu de conservar aquest paratge natural de l'impacte del turisme. Des d'aquest dissabte, l'espai d'aparcament té 50 places com a màxim per dia.

Així, el control d'accés estarà actiu del 9 d'octubre al 8 de desembre, de 7:00 a 16:00 hores, i del 19 de març a l'1 de maig, de 7:00 a 17:00 hores. Durant el pont d'octubre, des d'aquest dissabte fins al dia 12, l'administració ha posat a disposició del públic general un servei alternatiu d'autobusos amb eixida del cementeri municipal. El preu del bitllet és d'un euro i la freqüència de pas, d'un trajecte cada hora.

A més, l'Ajuntament ha advertit que es restringirà l'entrada quan la situació atmosfèrica siga adversa o hi haja risc d'incendi forestal. El consistori ha avançat que aquelles persones particulars que necessiten accedir amb el seu vehicle hauran de demanar-ho el dia anterior, abans de les 14:00 hores.

També et pot interessar

stats