Els alcaldes de l’Alcalatén reclamen millores per a la CV-190 a la consellera d’Obres Públiques

La carretera, estreta i amb deficiències, suporta cada dia la circulació de vora 20.000 camions.

La carretera, estreta i amb deficiències, suporta cada dia la circulació de vora 20.000 camions
La carretera, estreta i amb deficiències, suporta cada dia la circulació de vora 20.000 camions

Els alcaldes de la comarca de l’Alcalatén es reuneixen divendres amb la consellera d’Habitatge i Obres Públiques, Maria José Salvador, per a demanar millores a la carretera CV-190, una via estreta, amb deficiències i una alta sinistralitat, per la qual circulen cada dia vora 20.000 camions. 

La carretera, que connecta l’Alcora amb Cortes d’Arenós, està situada en el triangle de la ceràmica i és un eix fonamental per al desenvolupament industrial de la zona per mitjà del taulell i el sector ramader. 

Els alcaldes reivindiquen el condicionament de la infraestructura i millorar, així, la seguretat viària, sense afectar la indústria, atés que aquesta activitat és, ara mateix, el principal actiu per a evitar el despoblament de la zona. 

La Conselleria d’Obres Públiques ha invertit, recentment, 1,4 milions a millorar els accessos a Cortes de Arenós, una connexió que tenia una alta densitat de trànsit. En paral·lel, ha activat un projecte per a construir la variant de Figueroles, amb un pressupost inicial de 5 milions.

També et pot interessar

stats