L’alcalde de Vila-real denuncia amenaces per Facebook

El compte, creat el 27 de juliol amb el nom de Benlloch Muerto, té com a imatge de perfil la fotografia del primer regidor municipal

Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant
Imatge d'arxiu d'una comissaria de la Policia Nacional / Europa Press

L'alcalde de Vila-real (Plana Baixa), José Benlloch, ha formalitzat aquest dimecres davant de la Policia Nacional una denúncia per amenaces per la creació d'un perfil fals en Facebook amb el nom de Benlloch Muerto.

El compte el van crear el passat 27 de juliol, utilitzant com a imatge de perfil la fotografia oficial del primer edil en la web municipal, informa el consistori.

Imatge del compte de Facebook denunciat
Imatge del compte de Facebook denunciat / Europa Press

Benlloch va denunciar de manera immediata la situació davant de la Policia, que va obrir la setmana passada la investigació sobre l'autoria del perfil i les amistats vinculades a ell.

Aquest dimecres, l'alcalde ha ratificat la denúncia a la comissaria de Vila-real després de comprovar que el perfil es mantenia actiu. Després de fer-se pública la denúncia, el perfil ha canviat el nom a Benlloch Muerto Políticamente.

En l'Ajuntament recorden que no és la primera vegada que Benlloch s'ha vist obligat a actuar contra les "amenaces i atacs personals" en xarxes socials: el 2019 va denunciar les publicacions amenaçadores de dos usuaris de Facebook, que va perdonar finalment en els tribunals després de fer públiques les seues disculpes.

"Les xarxes socials són un excel·lent instrument de comunicació i interacció, però en massa ocasions ens trobem amb un ús intolerable, moltes vegades emparant-se en l'anonimat, que poden fer molt de mal a la convivència. Però no tot s'hi val en la política i en la vida", argumenta l'alcalde.

També et pot interessar

stats