Alcalde de Peníscola: "Hi ha hagut gent que ha tingut temps d'eixir-ne"

L'alcalde confirma que per a rescatar les dues persones atrapades en la solsida s'ha d'esperar perquè els enderrocs estan damunt del solar

Imatges de l'estat que presenta l'edifici a Peníscola
Imatges de l'estat que presenta l'edifici a Peníscola / À Punt NTC
25 d'agost 2021 - 22:42

L'alcalde de Peníscola, a la comarca del Baix Maestrat, Andrés Martínez, ha assegurat aquest dimecres que hi ha hagut persones que es trobaven en l'edifici esfondrat aquesta vesprada a la localitat que han tingut temps a eixir abans del col·lapse de l'estructura.

"Hi ha hagut gent a què els ha donat temps a eixir. Cal esperar i resar perquè la gent que hi està atrapada puga ser rescatada", ha assenyalat en declaracions als mitjans de comunicació.

El primer edil ha confirmat que les notícies que es tenen amb certesa és que hi ha dues persones atrapades en la solsida, però s'ha d'esperar per a rescatar-les perquè els enderrocs estan damunt del solar i les labors de rescat "no han cessat des del primer moment".

Així mateix, ha indicat que els propietaris tenen un grup de Whastapp i ara s'està esbrinant si cadascuna de les propietats estava llogada o no. La Guàrdia Civil està investigant les circumstàncies en les quals s'ha produït la solsida de l'edifici, situat a la urbanització Font Nova.

Juan José Meylán, perit arquitecte, en declaracions a À Punt Notícies ha explicat que es tracta d'un edifici de tres plantes d'una antiguitat de deu anys i que en aquests casos "les causes solen ser externes a l'edifici, com pot ser alguna reforma". Meylán també ha descartat que les fortes pluges d'aquest dimarts en puguen ser la causa.

També et pot interessar

stats