Albocàsser posa fre a les "perilloses" indicacions de Google Maps

L'Ajuntament posa una barrera per a evitar un pas perillós en un carreró on envia l'aplicació i que el converteix en "una ratera"

Barrera instal·lada
Barrera instal·lada / Ajuntament d'Albocàsser

La tecnologia no sempre funciona com s'esperaria. L'Ajuntament d'Albocàsser ha instal·lat una barrera física en un carreró estret i en pendent que va cap a la plaça de l'Ajuntament des de la plaça de la Vileta perquè era la perillosa ruta escollida per l'aplicació Google Maps.

Els conductors que no coneixen el poble i utilitzaven l'aplicació per a passar per la zona quedaven en moltes ocasions atrapats en un pas que comporta moltes dificultats i que es converteix en "una ratera".

Segons han informat fonts del consistori, l'alcaldessa del municipi, Isabel Albalat, ha indicat que s'havia detectat que "nombrosos cotxes intentaven accedir a la plaça de l'Ajuntament a través del carreró".

Això suposava, ha agregat l'alcaldessa, "que es ficaren en una ratera i que tingueren dificultats per a eixir-ne", ja que, per a baixar cap a la plaça, "hi ha un pendent en corba i molt pronunciada".

Per a solucionar aquest inconvenient, el consistori ha instal·lat una barrera metàl·lica per a evitar que aquells que no coneixen el municipi utilitzen aquest carreró que condueix a un punt "molt delicat".

També et pot interessar

stats