Alberto Chicote formarà en cuina persones amb síndrome de Down a la Marina de València

El projecte ha començat les obres de rehabilitació i s’inaugurarà a la primavera de 2022

Imatge aèria de la zona de La Marina de València que acollirà l'espai de formació
Imatge aèria de la zona de la Marina de València que acollirà l'espai de formació / La Marina de València

La fundació Asindown i Alberto Chicote han tancat un acord de col·laboració perquè el cuiner siga el professor i xef del projecte de formació en restauració "La mare que va", que l'entitat inaugurarà ala primavera d'aquest 2022 a la Marina de València.

La iniciativa, dirigida a persones amb síndrome de Down i amb diversitat funcional intel·lectual, pretén "generar un impacte enorme, tant per la seua aposta rebel com per la transformació que suposarà per a l'ocupabilitat d’aquestes persones", ha explicat el gerent de la fundació, Manuel Campos. 

Chicote va conéixer la entitat durant una visita a València i des del primer moment va voler formar part del projecte. Per al cuiner, aquest pas suposa "posar la cirereta a una trajectòria laboral molt satisfactòria, però en la qual trobava a faltar col·laborar amb una iniciativa social". El xef ha assegurat que treballar amb Asindown ha sigut “molt fàcil” i que “suposa un absolut alliberament i la felicitat de saber que estàs contribuint a fer aquesta societat una miqueta millor", ha dit.

El projecte ha començat les obres de rehabilitació perquè l'espai tinga tots els atractius per a convertir-se en una referència a València. Alberto Chicote i Manuel Campos han desitjat que siga "una relació de molts anys i plena d'èxits ja que suposarà, així, la millora de la qualitat de vida de moltes persones".

També et pot interessar

stats