Alberic anuncia els nous naixements del poble per WhatsApp

L'Ajuntament ha incorporat aquesta notificació al seu grup de missatgeria, com un ban tradicional

El ban municipal d'Alberic (Ribera Alta) anuncia ara els naixements / À Punt NTC

El grup de WhatsApp mitjançant el qual l'Ajuntament d'Alberic (Ribera Alta) comunica al veïnat l'actualitat del municipi com un ban tradicional, com les farmàcies de guàrdia, la previsió de fenòmens meteorològics adversos o els talls d'aigua, vol sumar-hi també bones notícies. Per això, a partir d'ara també informen sobre els naixements. Una iniciativa que ha tingut molt bona acollida a la localitat.

“Ha nascut Mireia, filla de David i Sonia. Mireia va nàixer el dissabte 14 de gener a les 16.24 h”, diu un dels últims missatges del consistori. La immediatesa del WhatsApp porta la bona nova a totes les cases. Toño Carratalà, l'alcalde d'Alberic, ha assegurat que la iniciativa va nàixer a petició del mateix veïnat.

A més, amb aquesta nova incorporació dels naixements han detectat més interés del veïnat. “Sempre que es trau una novetat, es nota el creixement i ara mateix estem al voltant de 4.600 usuaris”, ha afirmat, una xifra que suposa quasi el 50% de la població d'Alberic. Així, al poble han passat d'estar pendents del campanar que anunciava les defuncions o esperar les notícies que arribaven pel correu, a tindre la informació en línia.

També et pot interessar