Albal ja ha multat deu puters, quatre aquest cap de setmana

La intenció de l'alcalde és distribuir l'ordenança municipal entre els vint municipis que formen la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud

El punt on va desaparèixer Florina, una dona que exercia la prostitució a Albal
El punt on desaparegué Florina, una dona obligada a prostituir-se a Albal / Ajuntament d'Albal

L'Ajuntament d'Albal ja ha imposat sancions fins a 800 euros a deu homes per pretendre contractar serveis de prostitució al municipi, a quatre d'ells durant aquest últim cap de setmana, segons han informat en EFE fonts municipals.

En aquesta ordenança municipal aprovada al setembre del passat any i pionera en l'àmbit nacional, les dones queden excloses de la sanció, segons fonts del Consistori, que indiquen que des de llavors ja s'han imposat una desena i tres d'ells ja han abonat la multa.

Segons les fonts, l'objectiu de l'alcalde d'Albal, Ramon Marí, és distribuir l'ordenança municipal entre els vint municipis que formen la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud i que les accions empreses servisquen com a exemple i model.

A aquest efecte, divendres passat va mantindre una reunió amb la responsable d'Igualtat de la Mancomunitat, l'alcaldessa de Paiporta, Maria Isabel Albalat, per a plantejar-li aquest tema.

L'alcalde, afigen les fonts, "sap que no pot caminar sol i requereix la complicitat" d'altres municipis, ja que a Albal s'està dissuadint la prostitució, però les prostitutes s'estan desplaçant als municipis pròxims per a continuar exercint-la.

També et pot interessar

stats