Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Alanna: “Estem molt preocupats, són molts dies sense cap notícia de Regina”

7 min.

Divendres passat va ser l’últim dia que van tindre alguna informació sobre Regina; des d’aleshores, està desapareguda. Les seues companyes de l’Associació Alanna viuen amb preocupació aquests dies, per la qual cosa demanen la màxima difusió del cas, per tal de trobar-la al més prompte possible. “Estem molt preocupats; són molts dies sense cap notícia de Regina”, ha assenyalat en una entrevista en Les notícies del matí una de les seues companyes en Alanna, Sandra Colomer.

“Vam parlar amb ella i la vam veure dijous; canviàvem la ruta cada dia perquè estiguera més tranquil·la”. Regina és víctima de violència de gènere i va arribar a la Comunitat Valenciana fa pocs mesos procedent d’Andalusia fugint de l'exparella. Ja a València va patir una agressió al carrer fa unes setmanes d’un home a qui no va poder reconèixer, però que va denunciar, i pensava que tenia relació amb l'exparella.

En la mateixa denúncia Regina també va esmentar que poc abans d’eixir d’Andalusia va rebre amenaces per telèfon. Regina col·labora en l’Associació Alanna, que lluita per la inclusió social de les dones més vulnerables de la societat. També treballa en l’empresa de reinserció Integras tú, fundada per la mateixa associació, que contracta dones maltractades.

Contingut no disponible
stats