Un home arriba conduint a l'examen per a recuperar el permís a Alacant

La Guàrdia Civil investiga este home de 35 anys que conduïa malgrat haver perdut tots els punts i dos més sorpresos amb dispositius i dos mòbils quan realitzaven l'examen teòric de conducció

Prefectura Provincial de Trànsit d'Alacant en una imatge d'arxiu
Prefectura Provincial de Trànsit d'Alacant en una imatge d'arxiu / Google Maps

La Guàrdia Civil ha investigat un home de 35 anys per arribar conduint un turisme a l'examen que havia de realitzar per a recuperar el permís de conducció que havia perdut per punts prèviament.

A més, el mateix dia, dos individus van ser sancionats quan els van sorprendre fent un examen per a obtindre el permís de conducció amb diversos dispositius d'intercomunicació i dos telèfons mòbils.

Els fets van ocórrer el passat 12 de juny, quan especialistes del Grup d'Investigació i Anàlisi del Trànsit de la Guàrdia Civil d'Alacant van dur a terme una comprovació, en les instal·lacions de la Prefectura Provincial de Trànsit d'Alacant per a supervisar els exàmens.

En un dels accessos a les instal·lacions, els agents van observar un vehicle que circulava de manera erràtica. El conductor era un home, de nacionalitat espanyola, de 35 anys, acompanyat per la dona, un fill menor d'edat i un amic.

En verificar les dades en la base de la Direcció General de Trànsit (DGT), es va constatar que el conductor no tenia el permís de conduir en vigor, se li havia retirat prèviament per pèrdua total de punts.

A més, l'individu estava inscrit eixe mateix dia per a realitzar l'examen de Reeducació i Sensibilització Viària amb la finalitat de recuperar el permís, fets pels quals va ser investigat, i es va informar al jutjat d'instrucció de Guàrdia d'Alacant.

Este delicte porta aparellada una possible pena de presó de tres a sis mesos o amb la de multa de dotze a vint-i-quatre mesos o amb la de treballs en benefici de la comunitat de trenta-un a noranta dies.

Dispositius interceptats per la Guàrdia Civil
Dispositius interceptats per la Guàrdia Civil / DGT

Els agents van continuar la supervisió de les persones que estaven realitzant els exàmens per a l'obtenció de permisos de conduir, i van sorprendre dos ciutadans d'origen indi amb diversos dispositius d'intercomunicació i dos telèfons mòbils.

Els dispositius van ser intervinguts, i tots dos individus van ser denunciats per utilitzar dispositius d'intercomunicació no autoritzats reglamentàriament en les proves per a l'obtenció i recuperació de permisos per a conduir.

Això suposa una infracció molt greu amb una sanció de 500 euros de multa i fins a un període de sis mesos sense poder examinar-se novament.

També et pot interessar

stats