Alacant substitueix el responsable de les llums de Nadal després del retard en instal·lar-les

L'alcalde de la ciutat, Luis Barcala, ha demanat disculpes a la ciutadania i al sector comercial.

La portaveu de l'equip de govern municipal, Maria del Carmen Sánchez, aquest dimarts, entre Adrián Sántos i Manuel Villar
La portaveu de l'equip de govern municipal, Maria del Carmen Sánchez, aquest dimarts, entre Adrián Sántos i Manuel Villar / Europa Press.

La junta de govern de l'Ajuntament d'Alacant ha deixat sense efecte el nomenament del fins ara director tècnic de l'enllumenat ornamental per a aquest Nadal 2019, així com per als pròxims Reis, Carnestoltes i Fogueres 2020. Així mateix, s'ha acordat nomenar com a nou responsable al cap del departament tècnic municipal de l'Ajuntament.

La decisió arriba després que, durant el passat pont festiu, no s'instal·laren les llums als carrers, un fet que ha motivat que l'alcalde, Luis Barcala, haja demanat les seues "més sinceres disculpes" a la ciutadania i al sector comercial.

El regidor de Contractació, Manuel Villar, ha indicat que la "idea" és que aquest dimarts estiguen habilitades les llums a la zona de la "carrera oficial" i, per a finals d'aquesta setmana o principis de la pròxima, tot el recorregut complet.

També et pot interessar