Alacant inaugura el primer congrés d'intel·ligència artificial amb el responsable de l'assistent Siri

En l'encontre internacional participen treballadors i treballadores d'empreses com Apple, Amazon, Google o Microsoft.

Europa Press
Europa Press

El primer congrés d'intel·ligència artificial a Alacant, que s'inaugura amb una conferència magistral del responsable de l'assistent per veu Siri, Álex Acero, acull aquest divendres més de 1.000 assistents i emprenedors de tot el món.

Aquest congrés s'ha convertit en un referent europeu per la qualitat dels seus ponents, amb treballadors i treballadores d'empreses com Apple, Amazon, Google o Microsoft.

Experts d'empreses, universitats i institucions internacionals líders en l'àmbit de la intel·ligència artificial ocupen durant tot el dia un programa en què compartiran el seu coneixement i casos reals sobre aquesta tecnologia per a millorar la societat en què vivim.

El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, ha destacat que aquest tipus d'actes “catalitzen i atrauen empreses, start-ups, talent, idees, oportunitats i coneixement, que generen valor, riquesa i benestar a la societat, per la qual cosa el govern provincial no pot més que donar-los suport”. Durant la jornada a l'auditori de la Diputació, s'analitzarà l'impacte social, empresarial, jurídic i ètic de la intel·ligència artificial.

També et pot interessar

stats