Alacant es converteix en la ‘‘capital del debat sobre innovació empresarial”

Aquest dimarts comença la jornada formativa FOCUS Pime i Emprenedoria Alacant 2018.

Jornada Focus Pime celebrada a Gandia.
Jornada Focus Pime celebrada a Gandia.

L’Ajuntament d’Alacant, a través de l’Agència Local de Desenvolupament Social i Econòmic, converteix la ciutat en “la capital del debat sobre innovació empresarial" durant la celebració de la jornada formativa FOCUS Pime i Emprenedoria Alacant 2018. Aquesta novena edició porta el títol ‘Indústria 4.0: La nova revolució industrial’.

La trobada, d’assistència gratuïta, comença aquest dimarts 27 de novembre a l’Auditori de la Diputació d’Alacant. L’objectiu és dinamitzar l’intercanvi d’experiències i coneixement entre xicotetes i mitjanes empreses i impulsar l’emprenedoria, en una macrojornada vertebrada sobre de l’ús de les tecnologies emergents i la seua implementació en l’empresa.

La  programació de la jornada està composada per un plenari i quinze ponències, taules redones i conferències amb 55 especialistes que centraran la discussió en la innovació empresarial, les indústries 4.0, la intel·ligència artificial i les indústries emergents.

També s’instal·laran stands com a part d’una mostra d'empreses alacantines i una altra de projectes prototipats, procedents dels parcs científics de les universitats. 

També et pot interessar

stats