Alacant celebra la tercera edició de la Plaça del Llibre

Una vintena d'activitats literàries i els concerts de Mireia Vives, Borja Penalba i Dani Miquel omplin el programa.

Darrera edició de Plaça del Llibre
Darrera edició de Plaça del Llibre / Escola Valenciana

Arriba a Alacant una nova edició de la Plaça del Llibre, que se celebra aquest cap de setmana en el marc de la commemoració el dia 21 del Dia Internacional de la Llengua Materna.

Segons la directora de projectes de la Fundació Full, Teresa Val, en aquesta tercera edició la proposta cultural, que enguany no compta amb el suport directe de l'Ajuntament, s'han involucrat moltes institucions que en la "mesura de les seues possibilitats" estan aportant perquè la Plaça siga possible.

Sobre la implicació del consistori, Val ha explicat que "van proposar un espai però finalment per qüestions organitzatives i de dates es va decidir que el port era la millor opció".

Una vintena d'activitats de presentació de llibres, quatre d'ells novetats, componen un programa al qual assistiran uns 35 escriptors i escriptores, la meitat d'ells de les comarques alacantines, i també hi haurà taules redones.

A més, la cita comptarà amb els concerts de Mireia Vives i Borja Penalba dissabte a les 20:00 hores i de Dani Miquel diumenge a les 11:30 hores. 

També et pot interessar