Alacant amplia el bus nocturn a tota la Setmana Santa

L'Ajuntament habilitarà un servei extraordinari de diverses línies nocturnes d'autobús per a facilitar la tornada de les processons

Autobusos nocturns d'Alacant
Autobusos nocturns d'Alacant / Vectalia Alacant

L'Ajuntament d'Alacant habilitarà de manera extraordinària del dilluns al Dimecres Sant, dies 3, 4 i 5 d'abril, les línies del transport nocturn en l'autobús 03N a Urbanova, el 13N al Palamó i el 22N al PAU5 a Platja Sant Joan, amb quatre eixides des de la Porta de la Mar, entre les 23:30 i les 02:20, i tres en sentit invers.

Amb aquesta ampliació es pretén facilitar als alacantins i alacantines el retorn als seus domicilis després de les processons de Setmana Santa. A partir del Dijous Sant, vespra de festiu, dissabte i Diumenge de Pasqua, fins a la matinada del Dilluns de Pasqua, dies 6, 7, 8 i 9 d'abril, el servei es prestarà en l'horari habitual entre les 23:30 i 6:30 hores.

El regidor de Transport, Manuel Villar, ha explicat que "amb aquesta mesura ampliem el servei de nocturn de l'autobús a tota la Setmana Santa" habilitant el servei "els tres primers dies laborables, que no es presta, ja que només funciona de manera ordinària en vespres de festius, divendres i dissabtes". D'aquesta manera, l'Ajuntament oferirà servei d'autobús nocturn tota la Setmana Santa del 2 al 9 d'abril.

En total, els dies 3, 4 i 5, es realitzaran quatre serveis —un cada hora— en els tres recorreguts. En el cas de les línies 03 a Urbanova i 13N al Palamós tindrà eixida des de la Porta de la Mar un servei cada hora a partir de les 23:00 hores i fins a les 2:00 de la matinada. En el cas de la línia 22N fins al PAU5 del nord de Platja Sant Joan eixirà a les 22:50, 00:00, 1:10 i 2:20 hores.

Els usuaris podran consultar en tot moment els horaris i recorreguts en el web de https://alicante.vectalia.es/.

També et pot interessar

stats