Alacant acomiada unes Fogueres atípiques amb la palmera de Sant Joan

Han sigut 18 segons de llum en forma de paraigua que han simbolitzat la tristor per no haver tingut fogueres.

Foto de portada: Imatge dels focs d'artifici al cel d'Alacant

Com cada any, Alacant ha acomiadat les Fogueres amb la palmera de Sant Joan, llançada des del tossal del Benacantil, i que ha omplit el cel de la ciutat de color. Però en aquesta ocasió han sigut unes festes atípiques, sense fogueres, a causa de la pandèmia del coronavirus, que ha obligat a ajornar tots els actes fins a 2021.

Han sigut 18 segons de llum en forma d'un grandíssim paraigua, com si d'una pluja de llàgrimes es tractara, que simbolitza, d'una banda, la tristor per no haver tingut enguany Fogueres, però, de l'altra, que la festa està més viva que mai i que comença el compte arrere per a les Fogueres del 2021.

La palmera de focs d'artifici, que normalment haguera donat pas a la cremà dels monuments, constava de 850 coets elaborats per la pirotècnia Fernández. Enguany les belleses sí que han pogut veure-la, perquè no es trobaven al balcó de l'ajuntament per a presidir la cremà, i els alacantins i les alacantines han eixit al carrer per a no perdre's el moment. Comença el compte arrere cap a les Fogueres del 2021.

També et pot interessar

stats