Ajudes de 500 euros mensuals per a opositors menors de 30 anys

La Generalitat ofereix beques per a la formació i accés a la funció pública valenciana, que es poden sol·licitar fins al 8 d'agost.

Ajudes de 500 euros mensuals per a opositors menors de 30 anys
Ajudes de 500 euros mensuals per a opositors menors de 30 anys

El dijous 8 d'agost conclou el termini perquè titulats universitaris fins a 30 anys puguen sol·licitar una de les 500 beques de 500 euros mensuals que ofereix la Generalitat per a preparar oposicions. És el Programa 500, una ajuda econòmica durant un any per a rebre formació i accedir a la funció pública valenciana que va destinada a joves titulats amb bon expedient acadèmic i escassos recursos econòmics, ha explicat l'administració en un comunicat.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública concedirà les ajudes per a contribuir en les despeses ocasionades per la preparació de proves selectives per a accedir als diferents cossos o escales del grup de classificació professional A de l'administració de la Generalitat inclosos en les ofertes d'ocupació pública dels anys 2017, 2018 i 2019.

Podran optar a aquestes beques aquells titulats universitaris de llicenciatura o grau, joves fins a 30 anys, de nacionalitat espanyola o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea i que estiguen empadronats a la Comunitat Valenciana almenys cinc anys dels últims deu. Es poden sol·licitar a través de la web de la Generalitat.

Els aspirants hauran d'acreditar un bon expedient acadèmic i la seua situació econòmica de conformitat amb uns barems que es poden consultar en la convocatòria que va publicar el DOGV el passat 25 de juliol i que es pot consultar a través d'internet. També serà condició per a optar al programa comptar amb la direcció d'un centre especialitzat o una persona preparadora per a orientar el procés de preparació.

També et pot interessar

stats