Ajornat el desnonament d'un home de 66 anys a Alacant amb discapacitat i informe de vulnerabilitat

El Sindicat de Barri Carolines ha celebrat la decisió

Concentració del Sindicat de Barri Carolines per a aturar el desnonament aquest dimecres a Alacant
Concentració del Sindicat de Barri Carolines per a aturar el desnonament este dimecres a Alacant / Sindicat de Barri Carolines

El Sindicat de Barri Carolines, a Alacant, ha informat este dijous que s'ha ajornat el desnonament d'un home de 66 anys que viu sol, amb un 55% de discapacitat i que té un certificat de vulnerabilitat actualitzat, que estava previst per a executar-se este divendres 12 de juliol.

L'organització veïnal ha celebrat la decisió, però ha precisat que encara no hi ha data definida per al nou desnonament i també desconeixen a quina llei s'ha acollit el jutge per a aturar-lo. El Sindicat va explicar que l'home, fa dos anys, "malvivia en un traster ple d'humitats i incomoditats que li feien impossible viure en unes condicions salubres", per la qual cosa l'home va entrar en una casa "després de cerciorar-se que pertanyia a un banc i estava en molt males condicions".

L'any 2023 va rebre la notificació de demanda de Coliseum Real Estate SL perquè abandonara el pis, "per la qual cosa va intentar negociar un lloguer social sense cap èxit, ja que ells sempre li van negar esta possibilitat". Posteriorment, va rebre la notícia que la propietat s'havia venut a Divarian (Cerberus), del BBVA.

També et pot interessar

stats