Air Nostrum contractarà 25 ajudants de mecànic d'avions

Amb aquests nous llocs, la companyia pretén afrontar etapa d'expansió que està experimentant l'activitat de l'àrea tècnica.

Air Nostrum contractarà 25 ajudants de mecànic d\'avions
Air Nostrum contractarà 25 ajudants de mecànic d'avions

Air Nostrum contractarà 25 tècnics superiors de manteniment d'aeronaus mitjançant un procés de selecció per a afrontar etapa d'expansió que està experimentant l'activitat de l'àrea tècnica.

Els interessats a presentar la seua candidatura per a aquests llocs han d'inscriure's i introduir el seu currículum en la pàgina web de la companyia. A més de la titulació corresponent, hauran d'acreditar un nivell mitjà d'anglés.

Les funcions que exerciran els seleccionats seran faenes de suport en les tasques de manteniment d'aeronaus en la xarxa tècnica de l'empresa, principalment a Madrid i València.

En l'actualitat, la plantilla de tècnics de manteniment d'aeronaus la componen 226 persones. L'àrea tècnica d'Air Nostrum atén avions propis i d'altres companyies, negoci aquest últim que està creixent en els últims exercicis.

Amb més de 74.000 vols i més de 4,5 milions de passatgers anuals, Air Nostrum és la companyia líder de l'aviació regional a Espanya i una de les majors aerolínies europees de la seua classe. Opera per al Grup Iberia sota la marca Iberia Regional Air Nostrum, factura 458 milions d'euros i compta amb més de 1.400 empleats.

També et pot interessar

stats