Aiora celebra el Primer Tall de la Mel

En la 22a edició, el municipi ofereix gastronomia, cultura i espectacles al voltant d'aquest producte

El Primer Tall de la Mel celebra la 22a edició / À Punt NTC

Com cada mes d’octubre, Aiora celebra el Primer Tall de la Mel. Enguany es fa l’edició que fa 22. Un esdeveniment apícola, gastronòmic, turístic i cultural, on poder conéixer el món d'aquest preat producte de la mà dels apicultors de la zona, que ha sigut declarat com a festa d’interés turístic autonòmic. 

També hi ha gent curiosa que s'interessa per altres productes també presents, com el pròpoli, com ha explicat Mercedes Sáez, del Colmenar de Ayora. "Sobretot, la gent ens visita per la mel", ha assegurat.

Les famílies que visiten la fira repeteixen cada any, segons assegura la regidora de Turisme, Sandra Patiño, que espera superar les 40.000 visites. L'esdeveniment ja té repercussió internacional, amb grups fins i tot del Japó, que visitaran el poble dissabte.

Fins al diumenge 15 d’octubre, el municipi acull un ventall d’activitats culturals i turístiques, on es podran tastar productes locals. Aiora és una de les localitats valencianes que més mel produeix i exporta de la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats