Agroviva, una plataforma per a una alimentació més saludable

La Unió de Llauradors ha preparat materials pedagògics per a poder arribar a tota la societat.

La Unió ha preparat diferents materials pedagògics. Gva
La Unió ha preparat diferents materials pedagògics. Gva

La Unió de Llauradors juntament amb la Conselleria d'Agricultura han posat en marxa una plataforma anomenada Agroviva per a sensibilitzar les entitats i la societat valenciana sobre la protecció del medi ambient, l'alimentació sana i sostenible i el consum responsable.

L'objectiu és promoure i augmentar la conscienciació i el compromís per un consum responsable i de productes ecològics, compromés amb la lluita contra el canvi climàtic, així com amb la transició cap a un nou model agroalimentari més equitatiu i sostenible.

Per això s'ha creat el web www.agroviva.org amb què informarà, formarà i promocionarà el consum de productes ecològics. En aquesta plataforma es penjaran tots el materials didàctics elaborats per la Unió en relació a l'agroecologia, els productes ecològics, la cadena alimentària, l'alimentació saludable, el consum sostenible, i la relació amb la protecció del medi ambient.

La Unió ha preparat diferents materials pedagògics per a poder arribar a la major part de la societat i, a més del web, s'utilitzaran eines com les xarxes socials i les app.

Entre aquest material pedagògic hi ha un projecte educatiu de dinamització agroecològica que consta d'una maleta lúdica denominada Agrojocs, que treballa aspectes de l'agricultura i la ramaderia ecològica, l'alimentació saludable, el consum responsable i la protecció del medi ambient.

També et pot interessar

stats