Agressió masclista a Eibar: un home apunyala la parella, hospitalitzada en estat greu

L'agressor, de 17 anys, es va entregar a l'Ertzaintza i passa aquest dijous a disposició judicial.

Imatge de l'agressió

Aquest dijous declara davant el jutge l'home menor d'edat, de 17 anys, detingut per agredir i apunyalar la parella en un carrer d'Eibar, al País Basc. La víctima, de 25 anys, continua ingressada a l'hospital i està greu per les ferides.

L'agressió masclista es va produir el dimarts, en un carrer a plena llum del dia i davant del fill de la víctima. Un testimoni va gravar la brutalitat dels colps que el jove propinava a la parella al cap, la cara i la panxa. En les imatges també es veu com el fill intenta separar-los i colpeja l'agressor, que se'n va després del lloc dels fets. Però qui fa la gravació no intervé per a evitar aquest episodi de violència masclista.

L'agressor va tornar poc després per a assestar una navallada a la cama a la dona, que va ser atesa d'urgència pels equips sanitaris i trasllada a l'hospital, on ara es recupera de les lesions. Es troba en estat greu, però no es tem per la seua vida.

Les imatges, almenys, van servir l'Ertzaintza per a identificar l'agressor i muntar un dispositiu de vigilància als voltants del domicili. En sentir-se acorralat, el menor va optar per entregar-se a la comissaria d'Hernani. Aquest dimecres, col·lectius feministes es van manifestar a Eibar en senyal de suport i solidaritat amb la víctima.

També et pot interessar

stats