Agredeixen una dona a Dénia per denunciar un botellot multitudinari

La Policia Local ha detingut un jove que formava part d'un grup que va increpar i espentar la dona.

Una grup d'agents desmantella un botellot a la platja d'Alacant
Una grup d'agents desmantella un botellot a la platja d'Alacant / Europa Press

La Policia Local de Dénia (Marina Alta) ha detingut un jove de 18 anys per un presumpte delicte de danys contra la vivenda d'una veïna del municipi, que havia denunciat que el botellot en què participava amb altres joves.

Aparentment, el detingut i quatre persones més esperaren que marxara la policia, que els va confiscar les begudes, per a increpar la dona i espentar-la en presència del fill. El grup també va propinar puntades de peu i punyades a la porta i la finestra de la casa, que està situada en un baix. Un jutjat s'ha fet càrrec del cas, que continua obert davant la possibilitat de més detencions.

Cal recordar que ara mateix està prohibit fer botellots a tota la Comunitat Valenciana per l'actual crisi sanitària i per a tractar de frenar la propagació del virus. Aquesta i altres restriccions estaran vigents fins al 28 de setembre, després que la Generalitat haja decidit ampliar-les durant 21 dies més.

Agredits per denunciar conductes incíviques

Aquest divendres, l'alcalde de la localitat, Vicent Grimalt, va demanar un grup de pares que prengueren messures contra els seus fills, després de l'agressió a uns veïns que els recriminaren per fer un altre botellot il·legal, en el qual participaren una vintena de joves, al barri de les Roques, al casc històric.

La denúncia de comportaments incívics per l'incompliment de les mesures preventives contra el coronavirus ha causat algunes situacions de violència.

A mitjans de juliol, la Policia Local de València va detindre un home de 36 anys després d'agredir a la cambrera d'un restaurant de menjar ràpid que li havia demanat que es posara correctament la mascareta. A més de cambrers, policies, personal sanitari i ciutadans anònims han sigut víctimes d'agressions puntuals, a tot Espanya, per retraure l'incompliment d'algunes de les mesures preventives contra la Covid-19.

També et pot interessar

stats