Aglomeracions en l'arribada dels Reis d'Orient a la plaça de l'Ajuntament de València

Centenars de persones s'hi han acostat per a veure ses majestats a pesar de les noves mesures restrictives.

Imatges de l'arribada dels Reis d'Orient a València

Centenars de persones s'han acostat a veure l'arribada dels Reis d'Orient a la plaça de l'Ajuntament de València aquest dimarts, malgrat els esforços del consistori per a evitar grans concentracions de gent i les noves mesures restrictives anunciades aquest dimarts pel president de la Generalitat, Ximo Puig.

Enguany s'ha suspés la cavalcada al Cap i Casal, i l'arribada de Ses Majestats a l'Ajuntament de València per a ser rebuts per l'alcalde, Joan Ribó, i la fallera major infantil, Carla García, s'ha fet amb el més absolut secret. Malgrat això, multitud de famílies no han volgut deixar perdre l'ocasió de veure Ses Majestats i s'han desplaçat cap a la plaça de l'Ajuntament de València, on també es troba enguany la fira del llibre antic i d'ocasió.

Unes imatges que arriben en el dia que s'ha batut el rècord total tant de nous contagis com de defuncions al País Valencià i on la capital del Túria torna a ser el municipi que més nous brots ha registrat.

Barceló considera “lamentables” les imatges

La consellera de Sanitat Universal Ana Barceló ha qualificat com “lamentable” la imatge de les aglomeracions. A través del Twitter Barceló ha assenyalat que les imatges eren “evitables” si s’hagueren complit les recomanacions de Sanitat. “Havia d’evitar-se a tota costa la concentració de persones. Lamentable”, ha dit.

Les imatges hanprovocat altres reaccions polítiques a les xarxes socials. Al seu compte de Twitter elsíndic del PSPV a les Corts, Manolo Mata, ha dit “crec que el millor éscallar”. A la piulada de Mata ha respost la vicepresidenta del Consell MónicaOltra, qui ha dit: “Doncs no callem. Açò és incomprensible! No podem callar enla situació de gravetat en què estem”.

També en el seucompte personal, el vicepresident segon del Consell, Rubén Martínez Dalmau, hademanat saber si l´Ajuntament de València ha pres decisions desafortunades “idemanar en el seu cas les explicacions i les responsabilitats oportunes”.

També et pot interessar

stats