Les agències demanen que no es retarde en excés l'adjudicació de viatges de l'Imserso

La federació creu que la prioritat ha de ser mantindre el programa de l'Imserso.

Les agències demanen que no es retarde en excés l\'adjudicació de viatges de l\'Imserso
Les agències demanen que no es retarde en excés l'adjudicació de viatges de l'Imserso
31 de maig 2019 - 19:03

La federació empresarial d'agències de viatge (Fetave) ha demanat que el recurs d'impugnació del programa de viatges de l'Imserso es resolga de forma urgent i espera que el retard en l'adjudicació siga el mínim possible. Així, Fetave espera que l'Imserso puga reprendre ràpidament la tramitació del concurs i efectuar les adjudicacions corresponents i que es mantinguen els terminis de comercialització previstos.

Si el Tribunal Administratiu dependent del Ministeri d'Hisenda estima el recurs, Fetave espera que l'Imserso puga realitzar els canvis necessaris, i que es reunisca amb les agències de viatges i reconsidere incrementar –en almenys 10,5 euros per persona– el cost dels detallistes en la comercialització dels paquets a causa de la garantia solidària. En aquest sentit, Fetave assenyala que es troben en una situació similar a la dels hotelers, ja que no s'ha tingut en compte a l'hora de quantificar la comissió per a l'agències minoristes l'augment del cost que suposa l'entrada en vigor de la nova legislació de viatges combinats i serveis de viatge vinculats.

En tot cas, Fetave creu que la prioritat ha de ser mantindre el programa de l'Imserso i les seues dates tradicionals d'inici de la comercialització i dels viatges perquè els 900.000 beneficiaris d'aquest programa no resulten afectats i es complisquen els objectius socioeconòmics i d'ocupació.

També et pot interessar

stats