Els afectats per la regressió de les platges d'Orpesa traslladen la protesta a Madrid

Les plataformes Morro de Gos i Propietaris d'Amplàries d'Orpesa del Mar s'han concentrat davant el Ministeri de Transició Ecològica per a reclamar una acció urgent que salve el litoral

En imatge, la protesta de les plataformes d'Orpesa davant el Ministeri de Transició Ecològica
En imatge, la protesta de les plataformes d'Orpesa davant el Ministeri de Transició Ecològica / À Punt NTC
21 de juliol 2022 - 14:52

Les plataformes Morro de Gos i Propietaris d'Amplàries d'Orpesa del Mar (Plana Alta) s'han concentrat a Madrid a les portes del Ministeri de Transició Ecològica per a reclamar solucions per a la regressió de la platja.

Han demanat una reunió amb la ministra Teresa Ribera, amb el secretari d'estat i amb la Direcció General de Costes, a la qual reclamen la intervenció urgent amb aportacions d'arena per a regenerar les platges.

La portaveu de Morro de Gos, Elena Sánchez Galán, ha explicat a À Punt que a més del problema mediambiental els preocupa la pèrdua de les propietats -apartaments i comerços-.

El pròxim 6 d'agost les plataformes d'Orpesa traslladaran les reivindicacions en una manifestació conjunta, al llarg de la Comunitat Valenciana, d'afectats per la regressió del litoral.

Sánchez Galán ha recordat que l'última actuació de Costes a la Comunitat Valenciana va tindre lloc als espigons d'Almenara i va tardar 15 anys a iniciar-se, un temps, que assegura que no tenen les platges castellonenques.

També et pot interessar

stats