Els afectats rebran aquesta setmana les primeres ajudes de la DANA

Dos mil persones que van perdre propietats i béns de primera necessitat seran indemnitzades amb 1.500 euros.

Els afectats rebran aquesta setmana les primeres ajudes de la DANA
Els afectats rebran aquesta setmana les primeres ajudes de la DANA
11 de novembre 2019 - 17:43

Les primeres ajudes de la Generalitat destinades als afectats de la DANA de setembre comencen a repartir-se aquesta setmana entre les persones que van perdre propietats i béns de primera necessitat. En concret, seran dos mil famílies de les comarques del Baix Segura o la Vall d'Albaida, que rebran 1.500 euros.

La consellera de Justícia, Governació i Reformes Democràtiques, Gabriela Bravo, ha informat que actualment hi ha huit mil expedients en marxa d'ajudes a famílies per a reparar danys humans i materials. Bravo també ha anunciat la signatura de diversos convenis per part de la vicepresidència segona i Conselleria d'Habitatge perquè algunes entitats bancàries posen temporalment a disposició de les persones que els necessiten habitatges que estiguen desocupats.

Finalment, la consellera també ha explicat que ja s'han revisat uns 2.000 edificis afectats per les pluges torrencials i s'han posat en marxa més de 300 expedients per a apuntalar-los i evitar riscos per a la seguretat de les persones.

També et pot interessar

stats