Afectats pel tancament de la residència de Vila-real demanen assegurar l'atenció dels usuaris

El tancament temporal de la residència de majors Sant Llorenç es farà efectiu el 15 setembre i afecta 65 residents.

Residència Sant Llorenç de Vila-real
Residència Sant Llorenç de Vila-real / Arxiu

La plataforma d'afectats pel tancament de la residència Sant Llorenç de Vila-real ha demanat a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que s'assegure l'atenció dels usuaris. Així ho ha comunicat una de les portaveus de la plataforma, Pilar Aleixandre, després de la reunió mantinguda amb l'alcalde Vila-real, José Benlloch.

El tancament temporal de la residència de majors Sant Llorenç, afecta 65 residents i 30 professionals, es farà efectiu el 15 setembre i va ser ordenat per la Conselleria el passat 24 d'agost a causa d'un expedient sancionador incoat el març de 2019 per la Direcció General de Persones Majors.

Aleixandre ha explicat que els han comunicat que s'estan agilitant les gestions per a reubicar els residents, "ja hi ha 17 persones situades reubicades que poden eixir de la residència, i 20 més que tenen l'expedient començat". Malgrat això, des de la plataforma han afirmat que aquesta situació els produeix "inquietud" i volen que es mire "pel benestar dels nostres familiars mentre estan en la residència". Per això, han demanat que la Conselleria "intervinga de la forma que siga".

La plataforma ha assegurat que el pròxim dimarts tornaran a reunir-se a València amb el director general d'Infraestructures de Serveis Socials.

També et pot interessar

stats