Les acusacions recorren davant el TSJCV contra la sentència del cas Sala

Demanen l'anul·lació del juí en considerar que el tribunal els va llevar la possibilitat d'al·legar en el primer veredicte del jurat.

El gendre de la víctima, Miguel López, en una imatge d'arxiu
El gendre de la víctima, Miguel López, en una imatge d'arxiu

Les acusacions del cas Sala han recorregut davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) contra la sentència que absol Miguel López de la mort a tirs de la seua sogra, Mari Carmen Martínez.

Tant la Fiscalia com l'acusació particular demanen l'anul·lació del juí, en considerar que el tribunal va limitar els seus drets en el tràmit de devolució del primer veredicte al jurat. Al·leguen que no conegueren el contingut d'aquest primer veredicte i, per tant, no tingueren opció d'al·legar al respecte. A més, la còpia de l'acta no consta en l'expedient del cas.

Tots dos recursos s'han presentat a la Oficina del Jurat de l'Audiència d'Alacant. Quan finalitze el termini per a recórrer-hi, es traslladaran al TSJCV, que haurà de decidir si els admet o no a tràmit. Si finalment es declara l'anul·lació del juí, hauria de tornar a celebrar-se la vista amb un jurat nou i un altre magistrat.

També et pot interessar

stats