Acomiadat un cambrer per no deixar usar el bany de dones a un pare que volia canviar els bolquers al fill

Els propietaris demanen disculpes i asseguren que l'empleat va actuar "de manera unilateral, sense consultar la direcció".

Acomiadat un cambrer per no deixar usar el bany de dones a un pare que volia canviar els bolquers al fill
Acomiadat un cambrer per no deixar usar el bany de dones a un pare que volia canviar els bolquers al fill

El restaurant denunciat per impedir a un pare canviar el bolquer del seu bebé en el bany de dones demana disculpes pel "mal emocional causat" i lamenta la "desafortunada situació" generada per l'"actuació incorrecta d'un empleat que ja no tornarà a treballar al local".

Així ho assegura en un comunicat la direcció del restaurant de Nàquera La bicicleta màgica, on assenyala que l'empleat que no va deixar a l'home utilitzar el bany on estava l'únic canviador de bebés "va actuar de manera unilateral, sense consultar la direcció de l'empresa".

Segons els propietaris del restaurant, havien rebut anteriorment queixes d'aquest cambrer, que treballava amb "caràcter puntual" els caps de setmana i sobre el que s'han pres "mesures correctores" i se li ha comunicat que no torne a treballar al restaurant. També apunten en el comunicat que el canviador de bebés s'havia instal·lat en el bany de dones "únicament per un motiu de dimensions, ja que és més gran que el dels homes".

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, que va presentar la denúncia davant la Conselleria d'Igualtat, entén que els canviadors de bebés han de ser accessibles tant per a homes com per a dones, per a evitar que es produïsquen incidències. 

Els propietaris del restaurant també es mostren desbordats per la situació: "Portem vint anys en hostaleria i aquesta és una situació surrealista. Si haguérem sigut informats pel cambrer de la petició del client, mai se li haguera negat l'entrada" o se li haguera oferit altre espai "com s'ha fet altres vegades". Així mateix, asseguren que estan "sensibilitzats amb la paternitat" i que van posar el canviador de bebés just per a oferir un valor afegit al local. 

També et pot interessar