Dos accidents a l'A-7 prop de Sagunt causen cinc quilòmetres de retencions

Dos camions accidentats encara continuen a la via i només se circula per un carril de l’A-7 sentit Barcelona 

El Consorci Provincial de Bombers de València intervé en un accident en l'A- 7 a l'altura de Sagunt
El Consorci Provincial de Bombers de València intervé en un accident a l'A- 7 a l'altura de Sagunt / Consorci Provincial de Bombers de València

El Consorci Provincial de Bombers de València ha intervingut aquest dimarts en dos accidents ocorreguts en pocs minuts de diferència a l'A-7 a l'altura de la localitat de Sagunt.

En el primer, ocorregut a les 10:05 hores, han acudit tres dotacions de Sagunt, la Pobla de Farnals i Montcada, així com diversos comandaments del Consorci. S'ha produït un xoc de tres camions en què han quedat atrapades dues persones, que els bombers han excarcerat.

Si bé una de les excarceracions ha sigut bastant ràpida, l'altra ha sigut més costosa, ja que damunt de la cabina del conductor havia caigut part de la càrrega de l'altre camió, cosa que dificultava les tasques de rescat dels bombers. Finalment, també han aconseguit excarcerar-lo i mitjans sanitaris s'han fet càrrec dels afectats.

Segons informa la Guàrdia Civil, els camions accidentats encara continuen a la via. Dos dels carrils de l’A-7 en sentit a Barcelona romanen tallats i només se circula per un. 

Un poc més tard, a les 10:34 hores, bombers de Sagunt han intervingut en un altre xoc a només uns quilòmetres de distància, on han col·lidit una furgoneta i un camió. A pesar de ser un accident molt aparatós i un impacte bastant violent, no ha fet falta excarcerar els ocupants.

També et pot interessar

stats