Un mort i cinc ferits en dos accidents múltiples a l’A-35, entre Montesa i Vallada

Un camió n'ha envestit un altre per darrere, que estava parat per una primera retenció, i ha fet que el conductor quedara atrapat

Accident entre dos camions a l'A-35, a l'altura de Montesa
Accident entre dos camions a l'A-35, a l'altura de Montesa / X: @BombersValencia
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
10 d'abril 2024 - 20:01 Actualitzat: 10 d'abril 2024 - 21:36

Una persona ha mort i cinc han resultat ferides en dos accidents múltiples aquest dimecres entre les 17:00 i les 18:00 hores a l’A-35, entre els termes municipals de Vallada i Montesa, a la Costera. El segon sinistre ha tingut lloc per les retencions que ha causat un primer xoc a la mateixa via, a l’altura de Vallada. 

En aquest segon accident un camió n'ha envestit per darrere un altre que estava parat. Això ha fet que el conductor del camió de darrere, de 49 anys, quedara atrapat. Efectius dels bombers han hagut d’alliberar l’home, que finalment ha mort. Els serveis mèdics han assistit dos homes més, de 47 i 55 anys, per una fuetada cervical, i no han hagut de ser traslladats a un centre hospitalari.

Pel que fa al primer, el CICU ha rebut l'avís al voltant de les 17:00 hores per un accident entre dos camions i dos turismes. En el xoc han resultat ferits tres homes de 21, 22 i 49 anys. Tots ells presentaven contusions i els han traslladat en les ambulàncies de suport vital bàsic (SVB) a l'Hospital de Xàtiva.

Ambdós sinistres han generat fins a huit quilòmetres de retencions, segons ha informat la Direcció General de Trànsit a À Punt Notícies. El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. També s’han desplaçat fins al lloc dels fets tres dotacions del Consorci Provincial dels Bombers de València, bombers voluntaris de Vallada, un sergent d’Alzira i un oficial de guàrdia. 

Els accidents han mantingut els dos carrils tancats durant vora tres hores, però la DGT ha avançat que al voltant de les 20:00 hores s’ha reobert la via esquerra. 

També et pot interessar

stats