Els accessos a les platges, col·lapsats per a celebrar la nit de Sant Joan

Servei de metro i tramvia durant la nit de Sant Joan des de les 9 de la nit fins a les 5 de la matinada.

Platja de la Patacona
Platja de la Patacona / À Punt NTC

Cues als accessos a les platges de la Comunitat Valenciana. Trobar aparcament la nit de Sant Joan prop de la mar és quasi un miracle, per això és recomanable agafar el transport públic.

Durant la nit del diumenge, Metrovalència ofereix serveis especials de manera ininterrompuda en totes les línies per a facilitar els nombrosos desplaçaments que tindran lloc en direcció a les platges per a celebrar la nit de Sant Joan.

L’oferta de serveis especials a València va des de les 9 de la nit de diumenge fins a les 5 de la matinada de dilluns. El servei de l’Oficina d’Atenció al Viatger funcionarà tota la nit i el telèfon gratuït 900 46 10 46 fins a les 6 hores. El dispositiu especial previst permet oferir més de 200.000 places en el conjunt de totes les línies en funcionament, amb reforç especial a les línies de tramvia.

A Alacant, els serveis especials estan en funcionament des del 20 de juny en les línies 1, 2, 3 i 4 del Tram. S’ha reforçat el servei i pràcticament tots els tramvies circularan en doble composició.

En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Arcadi España, ha assegurat que el transport públic és “la millor opció, la més ràpida i la menys contaminant” per a desplaçar-se aquesta nit i ha recordat que amb l’ús del tramvia i del metro “s’eviten embossos i es guanya en comoditat”.

També et pot interessar

stats