Accés gratuït al transport públic en el Dia sense Cotxes

Aquest 22 de setembre els usuaris podran accedir de franc als serveis de Metrovalència, TRAM d'Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus

Imatge d'arxiu de Metrovalencia
Imatge d'arxiu de Metrovalència / À Punt NTC

La Generalitat celebra aquest dijous 22 de setembre el Dia sense Cotxes i permetrà l'accés gratuït durant tota la jornada als serveis de Metrovalència, TRAM d'Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus (Autobusos Metropolitans de València).

La iniciativa forma part de les diferents activitats programades per la Generalitat amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, per a promoure hàbits més sostenibles en el conjunt de la societat i "recordar que el transport públic és un mitjà segur".

Amb motiu del Dia sense Cotxe i per a facilitar l'accés a les estacions subterrànies, els passos de les línies de validació de Metrovalència i el TRAM d'Alacant estaran oberts durant tot el dia.

En Metrovalència, les validadores quedaran fora de servei, mentre que les màquines de venda automàtica estaran actives i els viatgers podran adquirir tots els títols en vigor.

A Alacant, totes les validadores, tant les que es troben en els vagons com les de les estacions, estaran fora de servei. Les màquines de venda automàtica informaran de la gratuïtat del servei i els usuaris podran adquirir els títols en vigor, exceptuant els senzills, d’anada i tornada i TAM.

L'accés als autobusos del TRAM de Castelló i de MetroBus tampoc requerirà cap títol de transport.

També et pot interessar

stats