Abandonen una grua amb el caixer automàtic que acabaven de furtar a Catarroja

El lladres han furtat el caixer a Catarroja i l'han deixat a una rotonda Montcada després que la grua s'ha quedat sense carburant.

La grua amb el caixer automàtic rebentat, abandonats a la rotonda de Montcada
La grua amb el caixer automàtic rebentat, abandonats a la rotonda de Montcada / À Punt NTC

El robatori d'un caixer automàtic a Catarroja està darrere de les llargues cues que s'han produït aquest dilluns, vora les huit del matí, a la circumval·lació de l’A-7. Els lladres transportaven la caixa dels diners amb un grua furtada, la qual han abandonat després de quedar-se sense carburant.

El vehicle ha acabat encreuat enmig de la calçada de la rotonda d'accés a Montcada (Horta Nord) per l'A-7, amb el caixer damunt, perfectament visible. L'embús ha causat vora sis quilòmetres de retenció i un accident amb quatre vehicles implicats, però sense danys personals.

La Guàrdia Civil busca ara els autors dels colp, que s'ha perpetrat aquesta matinada en una entitat bancària del polígon industrial de Catarroja. Els lladres han encastat el camió contra la façana per accedir-hi i després han carregat el caixer. Fonts de la investigació sospiten que buscaven una nau per a forçar la caixa i buidar-ne el contingut. I que en el camí s'haurien quedat sense carburant.

L'empresa propietària del vehicle, Grues Madis, n’ha denunciat la desaparició aquesta nit a Bétera. Estava aparcada al carrer, als afores de les instal·lacions. Asseguren que el depòsit estava al màxim, la qual cosa indicaria que els lladres haurien pegat moltes voltes abans d'acabar a Montcada.

"Hem vingut amb el gasoil per a arrancar la grua i poder-nos-la portar, ara quan lleven el caixer de damunt. Perquè amb els diners no ens deixen" ha explicat entre bromes als micròfons d'À Punt José Amposta, un dels tècnics de l'empresa.

També et pot interessar

stats