À Punt i TVE inicien el rodatge a Santa Pola i Alacant de la sèrie 'La llei del mar'

La història d'un vaixell que va rescatar 51 migrants en aigües de Malta es roda en alta mar

El rodatge de la sèrie 'La llei del mar' té lloc a un vaixell a la badia d'Alacant / À Punt NTC

La història del vaixell Francisco i Catalina era digna de ser contada. La tripulació va viure tota una odissea en el rescat de 51 persones en aigües de Malta. Durant set dies i mentre esperaven la resolució de les autoritats europees, la tripulació va compartir tot el que tenia amb el grup de migrants rescatats. Una història que es trasllada ara a la ficció en forma de sèrie, sota el títol La llei del mar, i que es roda ara mateix a Alacant, amb Luis Tosar i Blanca Portillo en els papers protagonistes. 

Luis Tosar dona vida al patró de l'embarcació, Pepe Durà, amb qui ha parlat per preparar el personatge. "Ha sigut tota una sort, és una persona amb un compromís brutal", ha assegurat Tosar. Per part seua, Durà ha reconegut que per a ell "és un orgull que es conte tot el que va passar, i més amb els artistes que hi ha".

La sèrie és una coproducció entre Televisió Espanyola i À Punt. Per davant tenen un rodatge complicat, pel fet de rodar a la mar. El director, Alberto Ruiz Rojo, ha explicat que per l'espai reduït treballen només amb una càmera. Un repte que motiva tot l'equip, ja que les condicions són especials. Estaran unes dues setmanes rodant en el vaixell, així com a Santa Pola i als estudis de la Ciutat de la Llum.

També et pot interessar

stats