À Punt presenta la seua programació a la societat valenciana

Centenars de representants del món polític, empresarial i civil han assistit a la presentació a les instal·lacions d'À Punt a Bujassot.

À Punt presenta la seua programació a la societat valenciana

Clara Castelló, Carolina Ferre, Ferran Gadea, Ricard Camarena, Pere Aznar, Adelaida Ferre i Victòria Maso han sigut alguns dels professionals encarregats de donar a conéixer els programes i l'esperit d'À Punt. La televisió pública valenciana emetrà per primera vegada en directe diumenge 10 de juny. Ho farà amb una programació excepcional, amb continguts que habitualment s'emetran entre setmana. Coincidint amb el 70é aniversari de la primera emissió de televisió al món, el 1948, À Punt arrancarà a les 14.30h amb l'informatiu À Punt Notícies. 45 minuts després començarà el magazín vespertí conduït per Carolina Ferre, acompanyada pels periodistes Juan Nieto i Joan López, i amb la participació de Clara Castelló, conductora del matinal El matí  à punt

Entre la variada aposta per continguts de proximitat, diumenge també s'estrenarà Assumptes interns, un programa divertit i sarcàstic sobre la nostra manera de ser i fer en situacions quotidianes. A les 21.00 h tornarem a tindre una cita amb l'actualitat amb l'informatiu. I tot seguit Punt Docs, un programa de reportatges. 

El prime time rebrà a les 22:30h el programa d'Eugeni Alemany Trau la llengua. I a les 23.20 h començarà Cuineres i cuiners, l'aposta valenciana per programes de cuina, que conduirà Ricard Camarena. El prestigiós cuiner nascut a Barx ha explicat als assistents que és una sèrie documental allunyada del món de selfies i de la cuina espectacle. Tancarà la nit el documental Five days to dance, de José Andreu i Rafa Molés.

D'una manera dinàmica, els assistents han pogut conéixer en primícia tota la programació. L'actuació en directe de Pep Gimeno, Botifarra, Miquel Gil, Borja Penalba i Mireia Vives, interpretant un poema de Vicent Andrés Estellés, ha sigut un dels moments més emocionants de la presentació, que també ha comptat amb una actuació de màgia a càrrec de Natxo Diago i Rubén Aparisi, conductors del programa Magnífics. Tot en marxa perquè comence a rodar l'aposta per una graella de proximitat, que defensa la pluralitat i que vol donar veu als nascuts ací i als que hi han vingut per a quedar-se.

També et pot interessar