El 97,93% dels alumnes valencians de tres anys entraran en escoles escollides com a primera o segona opció

El 99,18% dels xiquets i xiquetes han sigut admesos en algun dels centres que havien triat les seues famílies

Xiquets amb motxilles van a escola
Xiquets amb motxilles camí de l'escola

Els alumnes d'Infantil de tres anys admesos provisionalment en un centre triat en primera o segona opció per les famílies representen el 97,93%, quasi un punt més respecte de l'any passat, quan es va situar en el 96,95%.

Així ho ha destacat la Conselleria d'Educació, que ha publicat les llistes provisionals d'admesos als centres educatius sostinguts amb fons públics d'infantil i primària per al curs 2021-2022. Es poden consultar en el portal telematrícula.es en l'apartat "Llistes provisionals".

Després de la baremació, s'ha pogut comprovar que el 99,18% dels xiquets i xiquetes han sigut admesos en infantil de tres anys en algun dels centres que havien triat les seues famílies.

A la província d'Alacant el percentatge d'admesos en alguna de les opcions que han seleccionat les famílies per a infantil de tres anys ha sigut del 98,97%, i en la primera o segona opció, el 97,91%, detallen des del departament que dirigeix Vicent Marzà.

A la de Castelló, el percentatge és del 99,33% en alguna de les opcions triades i del 98,74% en primera o segona opció, mentre que en el cas de les comarques de València, se situen en un 99,29% en alguna de les opcions triades i el 97,76% en primera o segona opció.

Període de reclamacions

El període per a presentar reclamacions conclou a les 23:59 hores del 18 de juny i la gestió es pot realitzar en el web telematrícula.es clicant en l'apartat "Al·legacions".

El 30 de juny es publicaran les llistes definitives i de l'1 al 16 de juliol es procedirà a la matriculació efectiva per al curs vinent.

També et pot interessar

stats