El 93% de famílies demanen que es protegisca els menors de les cases d'apostes

Segons un estudi, els espanyols anteposen la promoció professional i els viatges a tindre fills.

El 93% de famílies demanen que es protegisca els menors de les cases d\'apostes
El 93% de famílies demanen que es protegisca els menors de les cases d'apostes

El 93% de les famílies espanyoles demana mesures legals que protegisquen els menors de la difusió excessiva de jocs d'atzar en línia i cases d'apostes. Són dades del IX Baròmetre de la Família a Espanya elaborat per The Family Watch, basat en 602 entrevistes telefòniques.

Les prioritats dels menors de 45 anys

L'estudi també revela que s'ha produït una "inversió de prioritats" entre els menors de 45 anys a Espanya. Les seues prioritats en un horitzó de cinc anys són per aquest orde: promocionar professionalment (91,3%), viatjar i conéixer diferents cultures (67,8%), ampliar els seus estudis (63,9%) i formar una família (40,4%).

No obstant això, segons l'estudi existeix un desig de tindre fills, ja que el 58,9% dels enquestats que no tenen descendència volen tindre'n.

Els factors que més influeixen en els espanyols a l'hora de tindre fills, segons el baròmetre, són: el suport del cònjuge (61%); l'estabilitat laboral (52,3%); tindre temps disponible per a dedicar als fills (48,2%); tindre recursos econòmics suficients (44,2%), i el suport de les administracions públiques (21,3%).

També et pot interessar

stats