13,99: el millor expedient de les PAU és una jove de Callosa de Segura

Carolina García, estudiant de l'IES Santiago Grisolía, vol estudiar Medicina

La jove Carolina García, millor expedient de la selectivitat 2022 / À Punt NTC

Una alumna de l’IES Santiago Grisolía de Callosa de Segura (Baix Segura) ha obtingut el millor expedient de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) 2022. El seu nom és Carolina García i ha obtingut un 13,99. L’alumna ha explicat a À Punt NTC que vol estudiar Medicina.

“En acabar no esperava aquesta nota”, ha expressat. García ha relatat que ha preparat a consciència l’examen amb la intenció d’obtenir la millor nota possible per a poder triar una carrera i que no tenia molt clara la vocació però que finalment optarà per Medicina en una universitat que encara no ha decidit.

La jove ha explicat a À Punt que la seua rutina d’estudi diària no li ha deixat molt de temps lliure i ha mostrat l'alegria per haver aconseguit aquest expedient.

L’examen d’Història, a causa de la dificultat per a gestionar el temps, i el de Química són els que més li han costat, segons ha contat. Amb tot, ha tret les millors notes en Història, Matemàtiques i Llengua. Per contra, l’assignatura de Biologia és en la que pitjor nota ha obtingut.

També et pot interessar

stats