9.000 euros de solidaritat per a l'Open Arms

L'ONG ha rebut un xec solidari d'Escola Valenciana per la seua tasca de salvament d'immigrants al Mediterrani.

El patró de l'Open Arms, Marc Reig, a l'esquerra, en el moment d'arreplegar el xec d'Escola Valenciana.
El patró de l'Open Arms, Marc Reig, a l'esquerra, en el moment d'arreplegar el xec d'Escola Valenciana.

"Volem donar visibilitat a les organitzacions que fan tasques humanitàries i que els alumnes coneguen així altres realitats que no estan en els continguts curriculars". Amb aquestes paraules, Joan Cortés, el vicepresidet d'Escola Valenciana, ha fet entrega del xec solidari a l'organització no governamental Proactiva Open Arms. Són més de nou mil euros que l'entitat ha arreplegat durant tot l'any, dins de la campanya "Un euro, llavor de solidaritat". Ho fa en reconeixement al treball de l'ONG de salvament de persones al Mediterrani.

El patró de l'embarcació, Marc Reig, ha agraït el xec i ha subratllat que "la pedagogia que es fa gràcies a aquest projecte és molt important perquè els joves coneguen el treball de les organitzacions humanitàries i es consciencien.

L'Open Arms, antic vaixell remolcador reconvertit en embarcació humanitària, està passant una revisió tècnica a Borriana, i en els pròxims dies espera rebre el vistiplau per salpar per tornar a fer la seua tasca de salvament de persones.

També et pot interessar

stats