El 84% de la població valenciana passarà la nit de Cap d’Any a casa

El 52,7% gastarà com a màxim 50 euros en aquesta data.

VÍDEO | El 84% de la població valenciana passarà la nit de Cap d’Any a casa

La ciutadania valenciana prefereix celebrar en cases particulars l’arribada de l'any nou. Concretament, el 84% dels valencians i valencianes tenen previst acomiadar l'any amb amics o família, però sense eixir de casa, segons una enquesta de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana. 

Quant al pressupost, la principal despesa va destinada al sopar, un 81%. Però també cal tindre en compte les entrades del cotilló, la roba i complements, o les estades en hotels i cases rurals. El 52,7% dels valencians i valencianes gastaran com a màxim 50 euros, el 23,6% entre 50 i 75 euros, el 6,8% entre 75 i 100 i el 4,7% més de 100 euros, mentre que la resta encara no ho sap. 

Per a aquelles persones que tenen previst celebrar-ho fora de casa, la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, fa una sèrie de recomanacions que cal tindre en compte, com assegurar-se que la festa disposa dels permisos oportuns i tindre "molta cautela" amb la compra d'entrades i com s'adquireixen.

Així mateix, recorda que la ciutadania té dret al fet que es complisca l'oferit en la publicitat, per la qual cosa aconsella guardar l'entrada i la publicitat, que té valor contractual, i que en cas d'alguna incidència cal demanar el full de reclamacions i emplenar-lo en el moment.

També et pot interessar

stats