Sanitat notifica 836 nous contagis i 5 morts a la Comunitat Valenciana

Segons l'última actualització de la Conselleria, un total de 13 persones amb Covid-19 han abandonat els hospitals 

Un home rep una vacuna per a fer front a la Covid-19
Un home rep una vacuna per a fer front a la Covid-19 / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat 836 nous contagis per Covid-19 i 5 morts a la Comunitat Valenciana. Les xifres mantenen la tendència a la baixa al territori valencià. A més, el còmput és molt similar a la mitjana mòbil dels últims set dies, que se situa en 867,25. Les dades d’aquest dijous donen 5 morts, un més que el de l’última actualització. 

Pel que fa a la pressió hospitalària, les xifres d'aquests dijous continuen mostrant relaxació amb 425 persones hospitalitzades, 13 persones menys que respecte de l’última actualització. On sí que s’experimenta un increment és a l’UCI, que, amb 94 hospitalitzacions, incrementa una persona respecte de l’última actualització.

En aquests moments hi ha un total d’11.307 casos actius. L’última actualització també informa d’un nou brot d’origen social, localitzat a l’Alqueria de la Comtessa. 

La incidència valenciana baixa 11 punts

La tendència dels contagis a la Comunitat Valenciana continua una jornada més a la baixa. Aquest dijous, la incidència ha baixat vora 11 punts fins als 221,10 casos per cada 100.000 habitants. En el conjunt d'Espanya la incidència es situa en 276,43 casos, vora 15 punts menys que dimecres.

Aquest dijous, el Ministeri de Sanitat ha informat de la confirmació de 7.115 nous casos positius i 171 morts més que un dia abans. La pressió als hospitals valencians, mentrestant, ha pujat lleugerament. Els malalts de coronavirus ocupen un 4,42% dels llits als hospitals de la Comunitat Valenciana i un 13,40% de les places UCI. 

També et pot interessar

stats