800 professionals s'han manifestat per a recordar que la firma Raspeig els deu una mitjana de 2.500 euros.

Les treballadores de la neteja dels centres educatius reclamen la mediació de la Generalitat amb l'empresa que no els paga.

Les treballadores de la neteja dels centres educatius reclamen la mediació de  la Generalitat amb l'empresa que no els paga
Les treballadores de la neteja dels centres educatius reclamen la mediació de la Generalitat amb l'empresa que no els paga

Les treballadores de la neteja dels instituts, col·legis i altres edificis públics de la Comunitat Valenciana s'han manifestat aquest dijous davant el Palau de la Generalitat. Les professionals, 800 dones que estan subcontractades per l'empresa Raspeig, de Sant Vicent del Raspeig protesten perquè es troben en l'atur i encara no han cobrat dos mesos ni la liquidació del contracte.

Cobraven un sou de 600 mesos i l'empresa els deu una mitjana de 2.500 euros. Per això reclamen a l'administració valenciana que intermedie per a resoldre el conflicte.

La Generalitat ha indicat que els diners han arribat a l'empresa, malgrat que la plantilla continua sense rebre els sous d'aquests mesos.

Davant d'aquesta situació, el conseller d'Educació, Vicent Marzà, va assegurar fa un parell de setmanes que l'empresa quedarà exclosa del procés de licitació de neteja dels centres educatius per al curs que ve. 

Tot i això, la plantilla vol una garantia perquè aquesta empresa no hi concurse amb un altre nom.

També et pot interessar

stats