El 70% de la població espanyola ja té almenys una dosi de la vacuna contra la Covid

La Comunitat Valenciana se situa per davall de la mitjana espanyola, amb un 67,8% de la ciutadania amb almenys la primera injecció

Comença la vacunació dels joves d'entre 20 i 29 anys a València
Imatge d'arxiu de la vacunació dels joves entre 20 i 29 anys a València / Efe

Un total de 33.424.529 persones a Espanya han rebut almenys una dosi de la vacuna contra el coronavirus, fet que suposa el 70,4% de la població. Així es desprén de les dades oferides aquest dilluns pel Ministeri de Sanitat, que indica que 60,2% de la ciutadania espanyola ja té la pauta completa de la vacuna i s’acosta al llindar del 70% per aconseguir l’anomenada immunitat de grup, que podria aconseguir-se abans que acabe l’agost. 

En el cas de la Comunitat Valenciana, les xifres se situen vora dos punts per davall de la mitjana espanyola, amb el 67,8% dels valencians i valencianes amb almenys una dosi i el 57,6% ja totalment immunitzats, respectivament.

Per grups d'edat, s'ha les vacunacions han augmentat lleugerament respecte a l'anterior estadística del divendres, de manera que el 89,6% dels espanyols majors de 40 anys ja disposa de pauta completa, en tant que el 92,9% té almenys una dosi.

També et pot interessar

stats