Més de 600 vols en només tres dies als aeroports valencians

Així i tot, a l’aeroport d’Alacant-Elx arribaran la meitat de vols que l’any passat per aquestes dates i al de València, un 40%.

Els passatgers que han arribat hui a la Comunitat Valenciana s’han mostrat satisfets i tranquils amb les mesures sanitàries
Els passatgers que han arribat hui a la Comunitat Valenciana s’han mostrat satisfets i tranquils amb les mesures sanitàries

Aquest cap de setmana els aeroports valencians passen de la desena de vols diaris al centenar. Concretament, seran 663 vols en tres dies, fet que suposa dos terços dels que hi va haver durant tot el mes de maig. Així i tot, l’aeroport d’Alacant-Elx registra la meitat de vols que l’any passat per aquestes mateixes dates, i el de València el 40%.

Entre els passatgers que han arribat hui hi havia des d’espanyols als quals havia sorprés el confinament a Alemanya o Hong Kong, fins a europeus que venen a les seues segones residències o de vacances, però tots s’han mostrat satisfets i tranquils amb les mesures sanitàries que han hagut de passar.

Al llarg del cap de setmana aterraran vols provinents d’Irlanda, el Regne Unit, Noruega, Suècia, Holanda, Alemanya, Polònia, Suïssa o Àustria, entre d’altres. Algunes de les fronteres que no s’han obert encara i que més afecten els aeroports valencians es troben les de Rússia, Algèria o el Marroc.

També et pot interessar

stats