500 persones i els seus gossos corren la 6a Can-rrera del Bioparc València

La recaptació de la iniciativa es destinarà a equipar i entrenar un “esquadró” de gossos ensinistrats per a localitzar i perseguir caçadors furtius.

La recaptació es destinarà a entrenar un “esquadró” de gossos ensinistrats per a perseguir caçadors furtius

Aquest diumenge, 30 de setembre, s'ha celebrat la 6a Can-rrera organitzada pel Bioparc de València, on els 500 participants i els seus gossos han gaudit d'un agradable matí recorrent zones de naturalesa urbana, fins a arribar a la meta situada a la plaça exterior del Bioparc. 

 

Els equips, formats per persones amb els seus gossos, recorrien tres quilòmetres com a forma de compromís amb el benestar animal. 

La recaptació d'aquesta edició de la Can-rrera es destinarà, a través de la Fundació Bioparc, a l'equipament i entrenament d’un “esquadró” format per gossos ensinistrats per a localitzar i perseguir caçadors furtius.

Els participants, després de finalitzar la prova, han pogut contemplar una exhibició d’agilitat i han pogut conéixer el treball d'institucions com el Col·legi Oficial de Veterinaris i d'ONG compromeses amb el benestar animal com Arcadys i la protectora AOPA. 

Els guanyadors d'aquesta edició en categoria femenina han sigut: Irene Forés Torres amb el seu gos Angus (1a); Miriam Gregori Romero amb la seua gossa Sasha (2a) i Carmen Pemán Cañadas amb la seua gossa Lola (3a). 

En categoria masculina, els guanyadors han sigut Timoteo Maestro Moya amb la seua gossa Bel·la (1r), Carlos Garcés Cone amb la seua gossa Sura (2n) i Ramón Calaforra Domínguez amb el seu gos Rex (3r).

À Punt Mèdia ha participat en la carrera com a patrocinador oficial de l’acte. 

També et pot interessar

stats