Més de 50 cafeteries conviden a suc de taronja gratis durant la Setmana del Desdejuni Valencià

La iniciativa, present a quinze municipis de la província de València, ha duplicat la seua presència enguany

Imatge d'un desdejuni tradicional valencià
Imatge d'un desdejuni tradicional valencià / FEHV

La Setmana del Desdejuni Valencià torna aquest dilluns amb un catàleg de més de cinquanta establiments de la província de València on, fins al 17 de desembre, la clientela podrà gaudir debades de suc de taronja valenciana certificada amb el seu desdejuni valencià.

L'edició 2021 d'aquesta iniciativa, impulsada per la Federació Empresarial d'Hostaleria de València en col·laboració amb València Turisme, Diputació de València i el Consell Regulador IGP Cítrics Valencians, arriba amb una important novetat: la incorporació de 29 locals de 15 municipis de la província de València.

Es tracta d'un esdeveniment ja consolidat que enguany reuneix 53 cafeteries, bars i restaurants amb la finalitat de promoure el desdejuni local.

Totes les persones que fins al divendres 17 de desembre prenguen un desdejuni valencià (café, llet o infusió i una torrada d'oli o de tomaca) en aquests locals, seran obsequiats amb un suc de taronja natural elaborat amb taronges autòctones certificades per la IGP Cítrics Valencians.

L'entitat certificadora dels cítrics de la Comunitat s'ha encarregat de fer arribar més de 4.400 quilos de taronja de primera qualitat als establiments de València que participen en la campanya. Aquesta xifra equival a més de 10.500 sucs de taronja natural.

Al web de l'esdeveniment es detallen horaris i preus.

També et pot interessar

stats