Més de 50 activitats per a rebre el nou alumnat

La Universitat Jaume I de Castelló celebra la Setmana de Benvinguda

En total, una vintena d'associacions de la universitat i de la societat civil de Castelló, exhibeixen la seua tasca a l'esplanada de l'àgora
En total, una vintena d'associacions de la universitat i de la societat civil de Castelló, exhibeixen la seua tasca a l'esplanada de l'àgora
15 d'octubre 2018 - 23:29

La Setmana de Benvinguda ja està en marxa a la Universitat Jaume I de Castelló. La jornada inaugural he rebut una afluència màxima que des del Consell de l'Estudiantat s'espera que s'allargue tota la setmana, ja que fins dijous hi haurà un fum d'activitats.

En total, una vintena d'associacions de la universitat i de la societat civil de Castelló, exhibeixen la seua tasca a l'esplanada de l'àgora. L'objectiu és integrar el'alumnat tant en l'àmbit universitari com en la societat en què viuen i donar a conéixer les instal·lacions a l'alumnat universitari de primer any. Fins el dijous dia 18 d'octubre prop de 50 activitats es posaran en marxa. També hi haurà una recollida solidària d'aliments, actuacions en directe i fira alternativa.

Opcions per a totes i tots

Fins ara, ja han pogut gaudir d'una demostració del Club d'Esgrima, una xarrada sobre la construcció sostenible en una casa construïda pels mateixos alumnes i l'obertura de la fira medieval. També hi ha una representació d'una vintena de comerços de Castelló i parades solidàries com la del moviment feminista i l'associació europeista, gestionades també pels alumnes.

També et pot interessar

stats